Dostava paketa do 3kg iznosi 35,00kn. Sve ostale težine naknadno se obračunavaju.

Kako bi kupci iz cijele Hrvatske mogli koristiti pogodnosti kupovine informatičke opreme po povoljnim cijenama, Power Computers d.o.o. kupcima može na kućnu adresu dostaviti naručenu robu.

Ako ste odabrali dostavu, cijena dostave će Vam se automatski uračunati na ponudu, te nećete više ništa morati plaćati dostavljaču prilikom preuzimanja.

Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke primijetite oštećenje iste, molimo Vas da na to odmah ukažete dostavljaču i zajedno s njim otvorite pošiljku.
Ukoliko je bilo koji od proizvoda oštećen, zajedno s dostavljačem fotografirate oštećeni paket i napravite zapisnik o oštećenju pošiljke s vašim potpisom i potpisom dostavljača.
Jedan primjerak zapisnika ostaje vama, a drugi dostavljaču.
Kopiju zapisnika i fotografije pošaljite na naš mail prodaja@pc1.hr

Ukoliko niste primili robu u roku od 5 radnih dana od naše obavijesti da smo ju poslali, kontaktirajte nas na 0800-400-040 ili mailom prodaja@pc1.hr

Prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova vezanih za isporuku, ako kupac odbije primiti robu ili je ne podigne na pošti nakon što mu je ostavljena obavijest o pošiljci koju je naručio.