Novosti

Filtriranje vode – potreba ili mit

Danas kad sve više vodimo brigu o svojem zdravlju i kondiciji trebalo bi voditi brigu o kvaliteti vode koju pijemo.

Temeljeno na vlastitom primjeru, došao sam do zaključka da je naša voda puna kamenca. Kamenac se taloži na stijenke posuda i zapravo takvu vodu bogatu kamencom pijemo svakodnevno.
Nisam tome pridavao veliku pažnju jer je voda u našem kraju proglašena vrlo kvalitetnom. Ponekad mi se desilo da je okus vode koju popijem izvan kuće malo drugačiji nego što sam navikao, stoga sam se odlučio da ću piti flaširanu negaziranu vodu kad nisam kod kuće.
Vodu za čaj i kavu svakodnevno kuhamo u kuhalu vode. Kad se u kuhalu nakupi kamenac, kuhalo očistim na prirodan način pomoću limunske kiseline. Nakon nekoliko vremena kupili smo novo kuhalo za vodu, modernije, jer ima tipke za željene stupnjeve zagrijavanja vode i nije od plastike nego od stakla.
Nakon nekoliko dana naše novo kuhalo postalo je mutno i vidjelo se da se brzo nakuplja kamenac.Dileme više nije bilo, moramo nabaviti filter za vodu. Kako u našoj web ponudi imamo Brita bočice i Brita vrčeve s filterom, odlučili smo se na kupnju istih i nismo pogriješili. Danas, nakon 4 mjeseca korištenja filtrirane vode, sa zadovoljstvom mogu reći da je kvaliteta vode vrhunska i nema traga kamencu koji nas je prije ometao. Brita vrčeve poklonili smo našim najmilijim bakama i djedovima pa i oni sad piju kvalitetnu vodu. Vrč nosimo na putovanja, a našem sportašu stavljamo filtriranu vodu u Brita sportsku flašicu.

Važno je znati da se uz vrč i flašicu dobije filter koji traje 30 dana, nakon toga se filter zamijeni i voda je opet vrhunske kvalitete.

Ako i vi želite piti stalno kvalitetnu vodu pogledajte ponudu Brita flašica i vrčeva na našoj web stranici laptopi.hr ili kliknite na ovaj link: https://laptopi.hr/kategorija-proizvoda/lifestyle/kucanski-aparati/filter-vrcevi-i-bocice/?orderby=price&paged=1&s=brita

Za moju obitelj filtriranje vode nije mit ili moda, nego novi kvalitetniji stil života.