Novosti

MSI Modern Live in everyday passion

Neka vaša strast prati vaš dinamičan način života. Bilo da se otvarate novo poglavlje u životu ili gradite svoju karijeru, s najnovijom 11 -og  Post Intel ® Core ™ i7 procesora i do NVIDIA ® diskretne grafike, doživjet ćete što će atraktivna čuda kroz Modern seriju.

Vibracije u boji

Bluestone zrcali vedro plavo nebo pri prvom svjetlu dana. Bež mousse daje sunčane poljupce tijekom sunčanih popodneva. Ugljiko siva boja predstavlja vaš jedinstveni ukus kao misterioznu večer. Suvremeni styling i pjeskarena tekstura, dnevni pratitelj ukrašen je umjerenim tonovima i prikrivenim dizajnom.* Boje možda neće biti dostupne na svim tržištima ili na odabranim proizvodima.

id dizajn bilježnica u 3 boje
ikona intel core i7 ikona intel iris-xe

Otkrivanje neograničene izvedbe

Moderna Serija ima najnoviju 11 -og generala Intel ® Core ™ i7 procesora, pružajući izuzetne performanse i laganu prenosivost koja će vas držati u tijeku rada neprimjetno. Posebno s grafikom Intel Iris ® X e , nudi beskompromisne performanse za jačanje vaše produktivnosti.* Mjerilo performansi CPU-a temelji se na i7-1185G7 u usporedbi s i7-1065G7, rezultat se može razlikovati ovisno o konfiguraciji.

Do  1,5XBrži od prethodnog gen
Do  4.7Dvojezgreni turbo GHz
ikona nvidia geforce

Ubrzajte svoj laptop s namjenskom grafikom (nije obavezno)

NVIDIA ® GeForce ® MX450 ubrzava vaše prijenosno računalo za posao i igru. Sada možete očekivati ​​još brže performanse u odnosu na najnoviju integriranu grafiku za uređivanje fotografija, uređivanje video zapisa i igranje igara. Također neometano radi s NVIDIA Optimus ® tehnologijom kako bi vam pružio savršenu ravnotežu između dugog vijeka trajanja baterije i performansi.* Izvedba se razlikuje ovisno o konfiguraciji grafike.

Ubrzana izvedba za rad i igru

Uživajte u ogromnom skoku u performansama i učinkovitosti napajanja u odnosu na prethodnu generaciju MX grafike. Ostvarite još brže performanse u odnosu na najnoviju integriranu grafiku.

Ultra prijenosni

Izrađena u izuzetno laganom i izuzetno tankom kućištu od 16,9 mm od 1,3 kg, moderna serija je prijenosna i elegantna kamo god krenuli. Uz ekstremnu mobilnost lako pratite vaš ubrzani način života.

1,3 kg
Ultra lagana

Približite vam zvuk – i svijet oko vas

Kad uživate u glazbi s modernim serijama u kutu grada, doživite zvuk onako kako je predviđeno da ga se čuje. Uz mogućnost podrške uzorkovanja do 24 bit / 192 kHz, čujte zvuk onako kako je doista zamišljen.

24KHz / 8bit MP3 AUDIO

CD AUDIO od 44KHz / 16bit

192KHz / 24bit HI-RES AUDIO

Upišite slobodno i ugodno

Optimizirano kretanje tipke od 1,5 mm i reaktivne povratne informacije svakog pritiska tipke na seriji Modern čine iskustvo tipkanja ergonomskijim. Tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem sjajno osvjetljava tipke, tako da možete lako snimati svoje strastvene stvari u slabo osvijetljenim situacijama.

1,5 mm

ključno putovanje

tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem

tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem

Povežite se sa svim mogućnostima

Opremljen s dva USB-A i thunderbolt 4 porta, olakšava povezivanje uređaja. Čitačem mikro SD kartica i HDMI izlazom možete bez problema snimati živopisne slike i uživati ​​u raznim životnim iskustvima.

ikona čitača kartica
Čitač mikro SD kartica
ikona groma 4
Thunderbolt 4 / USB 4.0 Type-C
ikona usb typea
USB 3.2 Gen 2
Type-A
dc u ikoni
DC ulaz
ikona hdmi
HDMI
ikona kombiniranog zvuka
Audio kombinacija
* Konfiguracija se može razlikovati ovisno o modelu, za detalje pogledajte specifikacijski list
ikona centra msi

MSI centar za poslovanje i produktivnost

MSI centar podiže optimizaciju na sljedeću razinu s lako prilagodljivim načinima rada sustava i resursima za širok raspon scenarija i potreba.* Sučelje i funkcionalnost mogu se razlikovati zbog promjene verzije. Preuzmite najnoviju aplikaciju MSI Center putem Microsoftove trgovine.