Novosti

#REVAMPYOURLOOK Preuredite svoj izgled

REVAMP PRIČA

REVAMP priča započela je u Londonu s ciljem pružanja profesionalnih rezultata u frizurama svakome.To nije brend rezerviran samo za frizerske salone, već je namijenjen ženama i muškarcima koji žele svoju frizuru i kosu koristiti kao način izražavanja.

Svi REVAMP proizvodi dizajnirani su od vrhunskih sastojaka, koji smanjuju oštećenje kose odpretjerane topline i sadrže PROGLOSS™ ulja-keratin, argan i kokos-za izvanrednu glatkoću.

REVAMP sušila za kosu opremljena su snažnom tehnologijom ionskih mlaznica, što osiguravanjegovanu, glatku i bujnu kosu.

Asortiman REVAMP uređaja za oblikovanje kose pruža profesionalne učinke u udobnosti vašeg doma.

BENEFITI REVAMP PROIZVODA PROGLOSS

PROGLOSS – EKSKLUZIVNI PRIRODNI KERAMIČKI TRETMAN ZA SAVRŠENU NJEGU I ZAGLAĐIVANJE KOSE
Revamp Professional PROGLOSS™ tretman je baziran na specijalnoj formuli razvijenoj u Južnoj Koreji, koja uključuje prirodne sastojke kao što su keratin, argan i kokosovo ulje. Ova jedinstvena kombinacija pruža ne samo bolju njegu kose, već i savršenu glatkoću i sjaj, svaki put kada se koristi.
IONSKA TEHNOLOGIJA

To je tehnologija koja utječe na zrak koji okružuje svaku kosu. Taj zrak je ispunjen negativnim ionima koji ubrzavaju proces sušenja i prirodno zaglađivanje kose. S druge strane, pozitivni ioni daju volumen kosi.
Sušila za kosu REVAMP Professional koriste ionsku tehnologiju za stvaranje pozitivnih iona za volumen i negativnih iona za prirodno zaglađivanje i sjaj.

UPRAVLJANJE TOPLINOM

BRZA, SNAŽNA I NJEŽNA TOPLINA PODESIVA I KONSTANTNA TOPLINA

REVAMP sušila za kosu, pegla i stilizatori koriste najnoviju termalnu tehnologiju za brzu i ravnomjernu toplinu.

Motori visoke tehnologije u REVAMP sušilima za kosu pružaju profesionalnu salonsku toplinu s vrhunskom brzinom i snagom zraka za brže sušenje i ravnomjernu raspodjelu topline za brže i učinkovitije sušenje bez vrućih točaka.

PODESIVA I KONSTANTNA TOPLINA

REVAMP uređaji za ravnanje i oblikovanje koriste napredne MCH i PTC tehnologije. MCH termo tehnologija omogućuje iznimno brzo zagrijavanje i povrat topline za učinkovito oblikovanje stila jednim potezom. PTC tehnologija radi na sličan način, osiguravajući brzu i stalnu toplinu. Brže zagrijavanje i odličan povrat topline za brže oblikovanje, što rezultira manjim oštećenjem toplinom.

REVAMP su proizvodi dizajnirani za svakoga, a digitalna kontrola topline omogućuje korisnicima odabir topline za oblikovanje koja je najbolja za njihov tip kose.

KERAMIKA
Plemeniti materijal keramika proizveden naprednim tehnologijama te termički obrađen u PROGLOSS™ uljima, pruža jedinstvena svojstva za prirodnu zaštitu i ljepotu kose.

MEK NA DODIR
Dizajn proizvoda omogućuje mekan dodir uz gumirane površine koje pružaju udobnost i jednostavno rukovanje.

PROFESIONALNA IZVEDBA
Koristeći njemačke, japanske i južnokorejske komponente, REVAMP Professional proizvodi pružaju profesionalnu izvedbu za optimalno iskustvo korištenja.