UPOZNAJ POSCA SVIJET –  SVE ŠTO TREBAŠ ZNATI O POSCA MARKERIMA

 1. PRIPREMI MARKER
  Dobro protresi marker prije korištenja. Pazi da je čep dobro pričvršćen kako se boja ne bi razlila. Radi aktivacije boje vrlo je bitno dobro protresti marker kako bi kuglica izmješala boju.
 2. NAPUNITE MARKER
  Pritisnite vrh nekoliko puta na komad papira dok se vrh potpuno ne napuni bojom. Isprobajte ga kako biste uklonili višak boje i spremni ste za rad.
 3. PONOVNO NAPUNITE MARKER
  Ako tijekom uporabe boja počne teći slabije, ponovno protresite marker, pazeći da prvo vratite čep kako biste izbjegli prskanje boje. Ponovno pritisnite vrh, testirajte i krenite opet
 4. VRIJEME SUŠENJA
  Vrlo je brzo, najviše nekoliko minuta! Boja se općenito brže suši na poroznim nego na glatkim površinama. Sve greške možete ispraviti bilo kada: kad se boja osuši, samo obojite još jedan sloj POSCA preko vrha, a on će u potpunosti prekriti prvi!
 5. SKLADIŠTENJE
  Vaši POSCA markeri mogu se držati u bilo kojem položaju sve dok se čep nakon uporabe čvrsto ponovno stavi. Integrirana kuglica znači da se boja pohranjena u tijelu markera može u bilo kojem trenutku ponovno pomiješati. POSCA BRUSH JE IZNIMKA i marker treba držati u horizontalnom položaju.

8 DEBLJINA VRHOVA MARKERA

POSCA MARKERI

SAČUVAJTE SVOJA REMEK DIJELA

Bilo da crtate po papiru, staklu, plastici, tekstilu, drvu – saznajte kako može zauvijek sačuvati svoja remek djela.