PICK UP point Zagreb BESPLATNO
Dugoselska 12 10000 Zagreb
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
RADNO VRIJEME: Pon-pet: 08.00h – 16.00h

PICK UP point Čakovec BESPLATNO

Zagrebačka 87 40000 Čakovec
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

RADNO VRIJEME:
Pon-pet: 08.00h – 17.00h, Subota: 08.00h – 13.00h

Dostava paketa do 3kg iznosi 5 eura. Sve ostale težine naknadno se obračunavaju.

Kako bi kupci iz cijele Hrvatske mogli koristiti pogodnosti kupovine informatičke opreme po povoljnim cijenama, Power Computers d.o.o. kupcima može na kućnu adresu dostaviti naručenu robu.

Ako ste odabrali dostavu, cijena dostave će Vam se automatski uračunati na ponudu, te nećete više ništa morati plaćati dostavljaču prilikom preuzimanja.

Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke primijetite oštećenje iste, molimo Vas da na to odmah ukažete dostavljaču i zajedno s njim otvorite pošiljku.
Ukoliko je bilo koji od proizvoda oštećen, zajedno s dostavljačem fotografirate oštećeni paket i napravite zapisnik o oštećenju pošiljke s vašim potpisom i potpisom dostavljača.
Jedan primjerak zapisnika ostaje vama, a drugi dostavljaču.
Kopiju zapisnika i fotografije pošaljite na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko niste primili robu u roku od 10 radnih dana od naše obavijesti da smo ju poslali, kontaktirajte nas na 095-2468-900 ili mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova vezanih za isporuku, ako kupac odbije primiti robu ili je ne podigne na pošti nakon što mu je ostavljena obavijest o pošiljci koju je naručio.